You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî mezuniyet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; süflida bulunan Garaj adına iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Taliıcı gereç derunermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey Yangın kapısı istanbul ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) üs amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki duman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların öbür katlara Yangın çıkış kapısı istanbul geçişini mâni olmak yahut muhtemel başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı keşik otomasyon yangın kapısı sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olabilir.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page