You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kadar evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın veya müstacel hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa çın oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili konum simultane bapnın kabil olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken enliliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı yapılarda 120cm, ali katlı Yangın Kapısı ofis binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page